MAI MULTE DIN UNIVERSUL BRITA

BRITA METER – CERTITUDINEA UNEI APE BRITA PERFECT FILTRATE, DE FIECARE DATĂ.

Cana Brita Elemaris combină designul modern cu tehnologia avansată, pentru a-ți oferi certitudinea calității optime: numai acest model premium este prevăzut cu dispozitivul inteligent BRITA Meter, care folosește trei indicatori diferiți (volumul de apă, duritatea apei și timpul) pentru a stabili momentul în care trebuie să înlocuiești cartușul filtrant, astfel încât să te poți bucura în continuare de apa filtrată BRITA cu gust excelent, de fiecare dată. (Disponibilă în culorile alb și negru.)

DE UNDE POȚI CUMPĂRA

FILTRAREA APEI NU A ARĂTAT NICIODATĂ MAI BINE:
CULORILE PASTELATE ÎN CARE ESTE DISPONIBILĂ CANA FILL&ENJOY MARELLA DE LA BRITA.

Filtrează-ți apa de la robinet, transformând-o în apă BRITA proaspăt filtrată! Cănile în culori pastelate aduc o notă subtilă de culoare, fără a fi țipătoare, și îți permit să te joci cu nuanțele și contrastele, pentru a crea tot felul de combinații ingenioase!

  • Capac practic, cu balama, pentru o umplere ușoară  
  • Mânerul ergonomic asigură o prindere bună la utilizarea zilnică  
  • Capac integrat pentru vârful de scurgere, care protejează apa împotriva impurităților externe din bucătărie sau din casă  
  • Dotată cu BRITA Memo, care indică în mod precis momentul când trebuie să înlocuiești cartușul.

DE UNDE POȚI CUMPĂRA

TOTUL SE REZUMĂ LA GUST.

Pentru BRITA, preocuparea principală o reprezintă gustul. Folosirea apei filtrate BRITA la gătit și la prepararea băuturilor calde/reci poate produce o diferență semnificativă. Filtrele noastre reduc substanțele care afectează negativ gustul și mirosul, cum ar fi clorul, prezente în apa de la robinet, pentru ca tu să simți gustul tuturor ingredientelor. Prepararea unei cești de cafea nu va mai fi niciodată la fel!

DE CE SĂ BEI APĂ?

Apa reprezintă 70% din greutatea noastră corporală. Menținerea nivelului optim de hidratare este esențială pentru sănătatea și starea noastră de bine. Se recomandă ca în fiecare zi să bei 2 litri de lichide (aproximativ 6 pahare mari) pentru prevenirea deshidratării, lucru deosebit de important atunci când faci exerciții fizice. Printre cele mai importante beneficii ale hidratării sunt o concentrare îmbunătățită și protejarea organelor vitale, precum și un ten cu aspect mai sănătos; de asemenea, hidratarea adecvată te poate ajuta chiar și să pierzi în greutate!