bubble-small-0
bubble-small-1
bubble-small-2

THINK YOUR WATER.

CU FILL&SERVE MIND
DE LA BRITA.

CU FILL&ENJOY MARELLA
DE LA BRITA.

CU FILL&GO VITAL DE LA BRITA.

UN NIVEL OPTIM DE HIDRATARE CARE TE VA FACE SĂ ARĂȚI PERFECT.

Carafa fill&serve Mind de la BRITA combină tehnologia noastră cu filtru MicroDisc, cu un design care atrage toate privirile. Această carafă elegantă nu numai că îți oferă apă BRITA cu gust excelent, ci are și un aspect estetic, potrivindu-se pe orice masă sau birou.

 • Carafă cu design elegant
 • Filtru MicroDisc inovator, cu tehnologie ActivSelect
 • Se potrivește perfect în orice tip de ușă de frigider
 • Material durabil, de înaltă calitate (plastic fără BPA, transparență ca de sticlă)

O CANĂ CLASICĂ, PRACTICĂ ȘI MEREU APRECIATĂ.

Cana fill&enjoy Marella de la BRITA combină aspectul modern cu designul inteligent. Filtrele BRITA MAXTRA+ sunt ușor de folosit, se instalează și se îndepărtează în doar câteva secunde, iar Calendarul BRITA Memo îți reamintește când a sosit momentul să schimbi filtrul.

 • Capac practic, cu balama, pentru o umplere ușoară
 • Mânerul ergonomic asigură o prindere bună la utilizarea zilnică
 • Capac integrat pentru vârful de scurgere, care protejează apa împotriva impurităților externe din bucătărie sau din casă
 • Dotată cu BRITA Memo sau Calendar - în funcție de model - care indică în mod fiabil momentul când trebuie să înlocuiești cartușul
 • Poate fi spălată în mașina de spălat vasele (mai puțin capacul)
 • Capacitatea cănii Marella Cool: 1,4 litri de apă filtrată / Volum total: 2,4 litri
 • Capacitatea cănii Marella XL: 2,0 litri de apă filtrată / Volum total: 3,5 litri

REDU COSTURILE, NU APA.

Noua sticlă fill&go Vital marca BRITA îți oferă o alternativă sustenabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor la apa îmbuteliată. Pentru că fiecare litru de apă filtrată BRITA cu gust excelent costă doar câțiva bani.

 • Reduce clorul şi alte substanţe care afectează gustul
 • 1 filtru MicroDisc filtrează până la 150 de litri sau durează maximum 4 săptămâni
 • O soluție mai ecologică datorită faptului că vei consuma mai puțin plastic
 • Ușor de curățat - poate fi spălată în mașina de spălat vase
 • Fără BPA, de calitate înaltă, realizată din materiale durabile, cu o calitate și design germane
 • Mecanism inovator de filtrare MicroDisc, care are la bază tehnologia ActivSelect
 • Disponibilă din aprilie 2017

EXPLOREAZĂ
FILL&SERVE MIND DE LA BRITA.

BRITA MEMO INTEGRAT
Nu uita: dispozitivul BRITA Memo îți reamintește la fiecare 4 săptămâni că trebuie să înlocuiești filtrul.
MICRODISC
Un filtru mic cu rezultate mari: filtrul îmbunătățit MicroDisc cu tehnologie ActivSelect durează timp de maximum 4 săptămâni și îți oferă 150 de litri de apă filtrată BRITA proaspătă și cu un gust minunat.
DESIGN
Eleganță elementară: cu designul său modern și contururile neașteptate, fill&serve Mind de la BRITA produce o impresie memorabilă, acasă sau la birou.
CARAFĂ CU
FILTRU DE APĂ
Durabilitate și confort: Carafa fill&serve Mind de la BRITA este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate, care garantează o durată de utilizare lungă, la un nivel de performanță optim.
Explode Button
CLICK PENTRU A
EXPLORA

CLICK PENTRU A
RESTRÂNGE
dyk-start-image

HIDRATAREA OPTIMĂ ESTE ALEGEREA INTELIGENTĂ.

Dacă nu bei suficientă apă, riști să te confrunți cu o scădere a performanțelor personale. Apa este esențială pentru creierul tău, deoarece îi oferă hidratarea de care are nevoie pentru a funcționa la întreaga capacitate. Cu ajutorul carafei fill&enjoy Mind de la BRITA, ai întotdeauna la dispoziție apă proaspătă, cu gust minunat, astfel încât să poți face față cu brio unei zile încărcate - pentru că cele mai bune idei încep întotdeauna cu o gură de apă.

dyk-start-image

ESTE NEVOIE DE UN EXPERT PENTRU A OBȚINE O APĂ CU GUST MINUNAT.

Substanțele din apa de la robinet, precum clorul, pot afecta negativ calitatea apei de băut. Carafa fill&serve Mind de la BRITA reduce gustul și mirosul de clor, precum și alte impurități, pentru a-ți oferi o apă mai proaspătă, mai pură și mai plăcută.

dyk-start-image

DE CE APA AR TREBUI SĂ DEVINĂ MAI SCUMPĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE ESTE ÎMBUTELIATĂ?

Dacă bei apă îmbuteliată în sticle de plastic, literalmente arunci banii pe apa sâmbetei. În schimb, apa filtrată BRITA costă doar câțiva bani pe litru și poate concura cu succes alături de apa îmbuteliată, atât din punctul de vedere al gustului, cât și al nivelului de calitate. Și acestea sunt vești bune pentru orice buget de familie.

dyk-start-image

SETE - DA. DEȘEURI - NU.

Folosirea carafei fill&serve Mind înseamnă să iei o atitudine elegantă față de deteriorarea mediului înconjurător cauzată de sticlele din plastic, deoarece, folosind carafa reutilizabilă cu filtru de apă, ai acum la dispoziție o alternativă cu gust excelent. Aceasta înseamnă că, atunci când savurezi apa de băut BRITA, faci în același timp un lucru pozitiv pentru planetă și un lucru minunat pentru tine.