bubble-small-0
bubble-small-1
bubble-small-2

THINK YOUR WATER.

CU FILL&GO VITAL DE LA BRITA.

CU FILL&SERVE MIND
DE LA BRITA.

CU FILL&ENJOY MARELLA
DE LA BRITA.

REDU COSTURILE, NU APA.

Noua sticlă fill&go Vital marca BRITA îți oferă o alternativă sustenabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor la apa îmbuteliată. Pentru că fiecare litru de apă filtrată BRITA cu gust excelent costă doar câțiva bani.

 • Reduce clorul şi alte substanţe care afectează gustul
 • 1 filtru MicroDisc filtrează până la 150 de litri sau durează maximum 4 săptămâni
 • O soluție mai ecologică datorită faptului că vei consuma mai puțin plastic
 • Ușor de curățat - poate fi spălată în mașina de spălat vase
 • Fără BPA, de calitate înaltă, realizată din materiale durabile, cu o calitate și design germane
 • Mecanism inovator de filtrare MicroDisc, care are la bază tehnologia ActivSelect
 • Disponibilă din aprilie 2017

UN NIVEL OPTIM DE HIDRATARE CARE TE VA FACE SĂ ARĂȚI PERFECT.

Carafa fill&serve Mind de la BRITA combină tehnologia noastră cu filtru MicroDisc, cu un design care atrage toate privirile. Această carafă elegantă nu numai că îți oferă apă BRITA cu gust excelent, ci are și un aspect estetic, potrivindu-se pe orice masă sau birou.

 • Carafă cu design elegant
 • Filtru MicroDisc inovator, cu tehnologie ActivSelect
 • Se potrivește perfect în orice tip de ușă de frigider
 • Material durabil, de înaltă calitate (plastic fără BPA, transparență ca de sticlă)

O CANĂ CLASICĂ, PRACTICĂ ȘI MEREU APRECIATĂ.

Cana fill&enjoy Marella de la BRITA combină aspectul modern cu designul inteligent. Filtrele BRITA MAXTRA+ sunt ușor de folosit, se instalează și se îndepărtează în doar câteva secunde, iar Calendarul BRITA Memo îți reamintește când a sosit momentul să schimbi filtrul.

 • Capac practic, cu balama, pentru o umplere ușoară
 • Mânerul ergonomic asigură o prindere bună la utilizarea zilnică
 • Capac integrat pentru vârful de scurgere, care protejează apa împotriva impurităților externe din bucătărie sau din casă
 • Dotată cu BRITA Memo sau Calendar - în funcție de model - care indică în mod fiabil momentul când trebuie să înlocuiești cartușul
 • Poate fi spălată în mașina de spălat vasele (mai puțin capacul)
 • Capacitatea cănii Marella Cool: 1,4 litri de apă filtrată / Volum total: 2,4 litri
 • Capacitatea cănii Marella XL: 2,0 litri de apă filtrată / Volum total: 3,5 litri

EXPLOREAZĂ
FILL&GO VITAL DE LA BRITA.

DESCHIDEREA STICLEI
Inovatoare și ușor de utilizat: noua gură a sticlei fill&go Vital este ușor de deschis și de închis, pentru a-ți permite să savurezi la maxim această apă cu gust deosebit.
MICRODISC
Un filtru mic cu rezultate mari: filtrul îmbunătățit MicroDisc cu tehnologie ActivSelect durează timp de maximum 4 săptămâni și îți oferă 150 de litri de apă filtrată BRITA proaspătă și cu un gust minunat.
DESIGN
Savurează-ți apa cu eleganță: noua sticlă cu funcție de filtrare a apei fill&go Vital de la BRITA este disponibilă în mai multe culori moderne, dintre care poți alege.
STICLĂ CU
FILTRU DE APĂ
Practică și de calitate premium: sticla de apă fill&go de la BRITA are un design robust și o capacitate de 600 ml. De asemenea, nu conține BPA.
Explode Button
CLICK PENTRU A
EXPLORA

CLICK PENTRU A
RESTRÂNGE
dyk-start-image

DE CE SĂ NU SAVUREZI O APĂ DE CALITATE ORIUNDE TE-AI AFLA?

Sticla reutilizabilă fill&go Vital de la BRITA este soluția ideală pentru persoanele active care conștientizează cât de importantă este hidratarea optimă. Indiferent dacă te afli în mașină, în tren, în metrou sau dacă mergi pe bicicletă, cu ajutorul tehnologiei de filtrare BRITA vei beneficia de o apă filtrată proaspătă, cu gust excelent, oriunde te afli și oricând dorești.

dyk-start-image

DE CE APA AR TREBUI SĂ DEVINĂ MAI SCUMPĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE ESTE ÎMBUTELIATĂ?

Descoperă alternativa inteligentă, eficientă din punct de vedere al costurilor, la sticlele PET. Un litru de apă filtrată BRITA costă doar câțiva bani pe litru. fill&go Vital de la BRITA nu numai că te ajută să reduci costul apei, ci diminuează și consumul de sticle tradiționale din plastic. Și acesta este un câștig, atât pentru buzunarul tău, cât și pentru mediul înconjurător.

dyk-start-image

DE CE SĂ CUMPERI O STICLĂ DE APĂ DE FIECARE DATĂ CÂND ÎȚI ESTE SETE?

Savurează gustul excelent al apei filtrate BRITA și, în același timp, generează un impact pozitiv asupra mediului. Sticla fill&go Vital marca BRITA nu conține BPA și reprezintă alternativa ta sustenabilă, rațională și eficientă din punct de vedere al costurilor la sticlele din plastic. Ajută la reducerea acumulării de deșeuri din plastic.

dyk-start-image

APĂ FILTRATĂ CU GUST MINUNAT, ORIUNDE ȘI ORICÂND DOREȘTI.

Datorită sticlei de apă fill&go marca BRITA, transformă fiecare robinet de apă potabilă într-o stație de alimentare. Oriunde te-ai afla, grație acestei sticle reutilizabile, poți savura o apă BRITA proaspăt filtrată, cu gust excelent, oricând dorești. În plus: Spune adio sticlelor de unică folosință din plastic, costisitoare și nocive pentru mediul înconjurător.